Authentiek jezelf zijn

Dé sleutel tot persoonlijk leiderschap en het optimaal inzetten van jouw talenten

Jouw Talenten en drijfveren zodat 
jij jou eigen gedrag beter begrijpt

Gebeurt het jou wel eens ...

dat het je niet lukt om voor elkaar te krijgen wat jij graag wilt en dat je doet wat een ander wil?

dat je voorneemt om het volgende keer anders te doen en je het jezelf toch weer hetzelfde ziet doen?

Herken je ....

Heel lang heb ik mijn gevoel niet begrepen, er niet naar geluisterd en het verkeerd geïnterpreteerd. Ik luisterde vooral naar de stem in mijn hoofd en deed wat mensen van me verwachten. Als mijn gevoel zei dat ik iets niet wilde,  vond de stem in mijn hoofd dat ik niet moest zeuren. En ging ik juist nog harder mijn best doen.

En toen kwamen er paarden op mijn pad die me lieten ervaren wat het effect was van mijn harde werken én wat er gebeurde als ik naar mijn gevoel luisterde. Ze leerden me hoe belangrijk het is om heel dichtbij bij mezelf te blijven. Ze lieten me zien wat het effect van mijn gedrag is én wat er gebeurt als ik daarin een andere keuze maak. Zonder oordeel gaven ze me de ruimte om te experimenteren en te oefenen.

Lees meer over mij

Stel je eens voor dat je tools hebt, waarmee jij jouw grens aan kan geven,
voor jezelf kan gaan staan en zonder schuldgevoel NEE kan zeggen.

Want een NEE tegen een ander, is een JA tegen jezelf

Wil jij van paarden leren

 

De inzichten die je verkrijgt en de vaardigheden die je leert door ervaringsgericht leren met paarden kun je in iedere situatie inzetten. Je hebt tools in handen waardoor je anders met situaties om kunt gaan en je trouw kunt blijven aan jezelf. Het leven loopt meer op rolletjes, omdat je weet en voelt wie je bent en wat jij echt wilt. Je neemt verantwoordelijkheid voor wat je doet en weet ook waar je nog wat te leren hebt.

Paarden zijn een prachtig voorbeeld hoe je meer in harmonie met jezelf en de wereld kunnen leven. 
Ze zijn altijd in het hier en nu, leven in harmonie met elkaar. 
Ze gebruiken hun lichaam als informatiebron en stellen het belang van de kudde voorop.

Ze geven je de mogelijkheid je eigen wijsheid te ont-dekken, jezelf te ont-moeten en

jezelf laagje na laagje te ont-wikkelen tot je weer bij jouw Authentieke Zelf bent 

Ontdek Jouw talent

Jouw drijfveren én talenten in kaart brengen, geeft inzicht waarom je doet zoals je doet. En maakt het mogelijk te kiezen voor de inzet van een ander talent en daarmee voor ander gedrag.

Een onmisbare stap in het ont-dekken van je Authentiek Zelf.

Ontmoet Jezelf

Ontmoet jezelf in de ontmoeting met een paard. Ontvang zonder oordeel feedback op je gedrag. Experimenteer met ander gedrag en ervaar direct wat het effect daarvan is.

Ervaar Hoe je het doet en maak keuzes die bij jou passen.

Ontwikkel Leiderschap

Verdiep jouw persoonlijk leiderschap op een natuurlijke en bij jou passend wijze. Met een centrale plek voor jouw talenten en de inzet van een vijftal leiderschaps rollen.

Groeien en bloeien volgens jouw Natuur. 

Als mensen van paarden beginnen te leren en op de wijze van paarden gaan denken,
gebeuren er magische dingen

Zij gingen je voor

Wat vond ik het fijn zeg om bij jou te zijn. Ik heb gelijk al veel geleerd en meer besef gekregen over mijzelf. Op de terugweg had ik mooi de tijd om na te denken hoe ik zaken anders wil gaan aanpakken. Ik voelde mij ook erg sterk toen ik thuis kwam, zo’n fijn gevoel dat ik de hele wereld weer aankan. Kom maar op!!
Natascha
Wilma voelt intuïtief goed aan wat ik nodig heb in mijn proces. Ze durft liefdevol maar duidelijk te spiegelen, waardoor ik op een andere manier ben gaan kijken naar hoe en waarom ik de dingen doe zoals ik ze doe.
Daan
De aanpak met paarden is een hele unieke ervaring. Vooral in combinatie met de coaching. De hele manier waarop je met ons en de paarden interacteert is prachtig. Wat het heeft opgeleverd voor mij is meer aandacht voor voelen en minder ratio. Als je de moed hebt om naar jezelf te kijken, meer kwaliteit van leven wilt ervaren en je dichter bij de natuur én je eigen natuur wilt komen, ga dan naar Wilma
Karin

Contact

Je bent van harte welkom met je vraag of verzoek. Vul het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.