Jij bent het meest gemotiveerd, effectief en succesvol als je doet waar jij goed in bent.
Daar heb je het meeste plezier in en het kost je de minste energie.
Dicht bij je authentieke zelf blijven is de sleutel tot jouw succes.

Ontdek je talent, weet wie je bent

Als TMA professional bij JOE, Jouw Ontwikkeling Eerst heb ik vele gesprekken met mensen over hun drijfveren, hun talenten en over doen waar je blij van wordt en waar je goed in bent. Zonder uitzondering mooie en inzichtgevende gesprekken. Het geeft woorden aan wat je diep van binnen al weet en je gevoel je vertelt.

Zo’n gesprek kan ik ook met jou hebben. Een gesprek waarin je inzicht krijgt in wat jouw belangrijkste behoeften zijn en welk gedrag je inzet om deze behoeften te vervullen. 

Als je weet wat je drijfveren en de daarbij behorende talenten zijn, begrijp je beter waarom je doet zoals je doet. Ook waarom gedrag wel eens niet succesvol is, het juist ongewenste resultaten geeft.

Door de combinatie die ik maak met Ervaringsgericht leren met paarden, geven we een extra dimensie aan jouw talenten. De behoeftepatronen waarop de drijfveren zijn gebaseerd, zijn in de eerste jaren van je leven gevormd onder invloed van de omgeving waarin je bent opgegroeid. 

De drijfveren en bijbehorende talenten zijn bepalend voor hoe je kijkt naar jezelf en naar de wereld om je heen, hoe je relaties aangaat en hoe je je leven vormgeeft. 

Jouw coachvraag onderzoeken vanuit je talenten en in een ontmoeting met een paard geeft je heel veel inzicht geven in waar je in het hier en nu tegenaan loopt.

 

De kracht van de Talentscan

Inzicht

Je krijgt gedifferentieerd inzicht in de 22 verschillende drijfveren van jouw persoonlijkheid. Dit helpt je enorm om je eigen motieven en voorkeursgedrag te begrijpen en effectief in te zetten.

Herkenbaar

De talenscan is voor de meeste mensen een soort thuiskomen in zichzelf: De rapportage is treffend en heel herkenbaar.

Positief

Elke uitkomst is goed: Het gaat immers om jou. Hoe extremer een score op een drijfveer, des te groter het talent dat daarin verscholen ligt. En we gaan samen kijken hoe je dat voor je kan laten werken.

Praktisch

Je krijgt inzicht in jouw sterke kanten en hoe je die verder kan ontwikkelen en inzetten, compleet met ontwikkeltips.

Voor jezelf

Met een talentscan neem je het heft in eigen handen: Je weet wat goed voor jou is en wat je ervoor moet doen om dat te bereiken. Je bent eigenaar van jouw eigen ontwikkeling.

Hoe ontdek je jouw talenten?

Talentgesprek

Na een (online) kennismakinggesprek ontvang je een link naar de portal waar de TMA scan voor je klaar staat. Deze vul je op je gemak thuis in.

Heb je de scan afgerond, maken we een afspraak om de TMA rapportage over jouw drijfveren en talenten door te nemen. Dat doen we in een online gesprek van circa 1,5 uur. 

Kosten talentgesprek: € 395,- 

Verdieping

Heb je al eens een TMA scan gedaan en heb je behoefte om op een diepere laag te kijken naar je talenten en bijbehorende valkuilen, kan dat heel mooi in een ontmoeting met een paard.

Afhankelijk van jouw vraag kan dat ook een opstelling zijn met een aantal van jouw talenten of een ervaringsgerichte oefening met het paard.

Kosten verdieping: € 125,- 

Prijzen zijn incl. btw voor particulieren en excl. btw voor ondernemers.

In de Workshop Wat is jouw Talent?

Na een (online) kennismakingsgesprek ontvang je een link naar de portal waar de TMA scan voor je klaar staat. Deze vul je op je gemak thuis in.

In de workshop ontvang je jouw TMA rapportage en krijg je in de ochtend uitleg over alle drijfveren en talenten. In de middag ga je in de praktijk ervaren welke talenten jij inzet in contact met een paard en met de andere deelnemers . Het is een dag met samen leren, ervaren, lachen en soms een traan. In een speelse vorm heb je ervaren hoe jij je talenten inzet.

Aan het einde van de dag heb je inzicht in jouw drijfveren en talenten én weet je wat jouw valkuilen zijn en hoe deze te dichten. Na afloop van de workshop krijg je toegang tot je eigen dashboard met alle informatie uit je rapportage.